A termék megvásárlásával 38 hűségpontot kap. Hűségpontok (38 Ft)

Nutri-Pet szagsemlegesítő spray 30ml

Yucca kivonatot (Yucca schidigera) tartalmazó, szagsemlegesítő oldat, praktikus szórófejes flakonban.

1245 Ft

4 készleten

Leírás

Yucca kivonatot (Yucca schidigera szaponinok) tartalmazó, szagsemlegesítő oldat, praktikus szórófejes flakonban.

A kellemetlen szagokat okozó anyagok egyike az ammónia, ami elsősorban a fehérjék bomlása során keletkezik. Az ammónia nem elsősorban a kellemetlen szaga miatt problémás, hanem azért, mert az állat légzőszervét károsítja a nyálkahártya roncsolása által. Az ammónia a nyálkahártyára kerülve annak nedvességével  ammónium-hidroxiddá alakul, amely maró hatású anyag.

A Yucca szaponinok megkötik az ammóniát és más kellemetlen szagokat okozó anyagokat, ezáltal a Nutri-Pet szagsemlegesítő spray hozzájárul az állatok egészségének megőrzéséhez és komfortérzetének javításához.

Felhasználás:

egyenletesen fújjunk az alomra 2-3 nyomás oldatot, ügyelve arra, hogy az almot ne nedvesítsük túl. Ha a kisállatunk esetleg előszeretettel vizel a lakhelyén lévő tárgyakra, akkor azokat is lefújhatjuk. Természetesen a takarítást nem helyettesíti a spray használata, de a két takarítás közötti időben csökkenti a kellemetlen szagok mértékét.

A szagsemlegesítő folyadék sötét vörösesbarna színű, a világos tárgyakon elszíneződést okozhat! Használat előtt felrázandó!

Összetétel:

– Yucca schidigera koncentrátum

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nutri-Pet szagsemlegesítő spray 30ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hozzászólás